O Nama

Ko smo mi?

Biokonstra Srbija je tu da prenese ideju jedinistvog pristupa pacijentima. Globalna misija Biokonstre je da podrže svakog pojedinca da uravnoteže svoj imuni sistem za zdrav život.

BIOKONSTRA

Upoznaj osnivače

Dr Abigail je medicinski direktor "Integrated Immunology" klinike u Londonu. Studirala je medicinu na "GKT School of Medical Education". Doktorka Abigejl ima preko 30 godina iskustva sa širokim iskustvom u medicini, jer je radila u opštoj praksi, intenzivnoj nezi, hirurgiji, akutnoj hitnoj medicini i pedijatriji. Dr Abigejl ima diplomu iz imunologije i zaraznih bolesti i provela je vreme istražujući imunologiju dijabetesa.

Dr Haytham je direktor "Pharmakopoeia laboratories limited". Ima multidisciplinarnu pozadinu koja obuhvata trideset godina u uzgoju lekovitog bilja, preparatima biljnih ekstrakata, naučnim iskustvom u imunologiji i translacionoj medicini. Dr Hejtam ima duboko razumevanje kako da optimizuje imunitet i razvio je sisteme za isporuku vakcine koji jačaju imuni odgovor kao deo osnove Billa i Melinde Gejts. Dr Hejtam je osnovao tim istraživača na Oksfordskom univerzitetu i radio na razumevanju kako biljni ekstrakti uravnotežuju imunitet kod ljudi. Dr Haitham je bio deo međunarodne inicijative saradnje za razvoj tretmana protiv raka koristeći prirodne biljne ekstrakte.

Haytham El-Doueik

Founder - CEO

Shopping Cart